Srpski       English
     Naslovna  
     Čuvanje Beba i Dece     
     Kućna nega starih i bolesnih lica     
     Pomoć u kući (Održavanje)     
     Kontakt  
Kućna nega starih i bolesnih lica

Agencija Legat invest se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u udobnosti i privatnosti Vašeg doma. Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege u Vašoj kući - starim, bolesnim, nepokretnim osobama, osobama sa invaliditetom, kao i onima koji imaju poteškoća u samostalnom obavljanju svakodnevnih obaveza.

Na Vama je samo da se odlučite za stručnu medicinsku sestru, negovateljicu, bolničarku ili geranto domaćicu. Bilo da je za Vašu dragu osobu potrebno samo društvo, obavljanje svakodnevnih kućnih poslova, pomoć u oporavku od nedavne hospitalizacije ili bolesti, usluga negovateljice ili kompletna nega stručnih medicinskih sestara 24h dnevno, mi ćemo Vam izaći u susret i pružiti najbolju moguću uslugu u skladu onoga što je potrebno Vama dragoj osobi i Vašoj porodici!

TU SMO DA BUDETE ZADOVOLJNI ! TU SMO ZBOG VAS !

Nega se razlikuje u zavisnosti od potreba svakog pojedinca, i može da podrazumeva: održavanje lične higijene u potpunosti, hranjenje, oblačenje, pomoć pri kupanju ili prilikom kretanja, previjanje, prevencija dekubitusa, kontrola pri uzimanju propisanih lekova, praćenje krvnog pritiska, šećera u krvi… Dok, obavljanje kućnih poslova može da podrazumeva:  održavanje higijene kreveta i postelje, peglanje, usisavanje, brisanje prašine i podova, nabavka i priprema hrane, plaćanje računa, pratnja do doktora, odlazak po recepte i propisane lekove..

Tu smo da Vam damo sve neophodne informacije, da Vam pomognemo oko odabira - vodeći računa o kompletnoj dokumentaciji negovateljice ili medicinske sestre, njenom iskustvu, stručnosti i preporukama, kao i Vašim zahtevima. Na kraju, u skladu sa svim Vašim potrebama i zahtevima, kao Klijenta, nas profesionalni tim uz svoje najstrožije kriterijume izvršiće selekciju i poslaće Vam na razgovor nekoliko izvršioca istog profila i stručnosti, da bi Vi, imali pravo izbora i da bi odabrali najkompetentniju osobu, koja će Vam po temperamentu ili nekim drugim parametrima najviše odgovarati.
Informacije
Usluge
Upitnik za porodice
Upitnik za medicinske
sestre, negovateljice
I geranto domaćice

"LEGAT INVEST"
Tel. 011 / 328-1228
T.C. Zeleni venac, Lomina 5 /II sprat
Mob. 063 / 772-3121
Mob. 064 / 222-7668
Marinela Savić - General Manager


Copyright © 2011 Legat Invest Agencija
Facebook - Legat Invest strana