Cuvanje dece i beba

Agencija Legat invest bavi se posredovanjem prilikom pružanja usluga stalnog i povremenog čuvanja dece,negi starih lica i pomoći u kući u Vašem domu.

USLUGE

Cuvanje Beba i Dece

Tu smo da Vam se pruži najkvalitetnija usluga i sigurnost pri čuvanju dece, kao i obavljanje lakših kućnih poslova u Vašem domaćinstvu, ukoliko za tim imate potrebu. Agencija pre svega postoji da Vam omogući da što lakše i lepše uživate u roditeljstvu.

TU SMO DA BUDETE ZADOVOLJNI! TU SMO ZBOG VAS!

Iako skoro uvek postoji mogućnost da Vam dete pričuvaju roditelji ili rođaci, kao i da Vaše dete upišete u privatnu ili državnu predškolsku ustanovu; često može postojati problem da li je Vašim roditeljima to možda ipak prevelika obaveza i napor, ma koliko voleli svoje unuke; kao i ko će i kako stići na vreme da preuzme dete iz vrtića ili škole. Naručito dok je Vaše dete malo, angažovati dadilju je ipak najbolje rešenje, jer su mala deca često podložna virusnim infekcijama koje su u kolektivu jako česte. Dadilja je posvećena samo Vašem detetu, podstiče njegovu kreativnost i intelektualni razvoj – čitanjem, crtanjem, pisanjem, igranjem, a pritom je u stalnom kontaktu sa Vama, pa čak i kada niste prisutni, imate kompletan uvid i kontrolu nad vaspitanjem Vašeg deteta. i na kraju, radno vreme dadilje prilagodiće se Vašim potrebama.

Zato je tu naša Agencija, da Vam pomogne u svakodnevnim obavezama ukoliko ste prezauzeti poslom, da možete sa većim elanom uživati u svakom narednom danu. Ipak, svaka majka, bez obzira da li je zaposlena ili ne, ima pravo na malo vremena koje može da posveti samo sebi.. Jer, samo zadovoljna žena moze kvalitetno da se posveti svom detetu!

Tu smo da Vam damo sve neophodne informacije, da Vam pomognemo oko odabira bebi-siterke, njene starosne dobi, preporuka, stručnosti i profila koji je u stvari potreban Vama,Vašoj porodici i pre svega Vašem detetu ili deci. Vodićemo računa o iskustvu dadilje, uzrastu deteta, Vašim zahtevima, teritorijalnoj udaljenosti u odnosu na Vaš dom i kompletiraćemo dokumentaciju dadilje.

Vi samo odlučite da li želite nekog sa više životnog i profesionalnog iskustva, nekog sa više energije, ili nekog ko će biti zabavnije i kreativnije društvo deci. Na kraju, u skladu sa svim Vašim zahtevima, naš profesionalni tim uz svoje najstrožije kriterijume izvršice selekciju i poslaće Vam se na razgovor nekoliko bebi-siterki istog profila, da bi Vi kao roditelj imali pravo izbora i da bi odabrali najkompetentniju osobu za čuvanje Vašeg deteta ili dece, u skladu sa potrebama Vaše porodice.

TU SMO DA BUDETE ZADOVOLJNI! TU SMO ZBOG VAS!

Marinela Savic

General Manager

PISITE NAM

Kontakt

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pisite

Lomina 5 / II sprat
T. C. Zeleni venac

+381 11 3281 228 
+381 63 7723 121

marinela.savic@gmail.com

Formular