Kucna nega starih i bolesnih lica

Agencija Legat invest se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u udobnosti i privatnosti Vašeg doma. Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege u Vašoj kući – starim, bolesnim, nepokretnim osobama, osobama sa invaliditetom, kao i onima koji imaju poteškoća u samostalnom obavljanju svakodnevnih obaveza.

USLUGE

Kućna nega starih i bolesnih lica

Na Vama je samo da se odlučite za stručnu medicinsku sestru, negovateljicu, bolničarku ili geranto domaćicu. Bilo da je za Vašu dragu osobu potrebno samo društvo, obavljanje svakodnevnih kućnih poslova, pomoć u oporavku od nedavne hospitalizacije ili bolesti, usluga negovateljice ili kompletna nega stručnih medicinskih sestara 24h dnevno, mi ćemo Vam izaći u susret i pružiti najbolju moguću uslugu u skladu onoga što je potrebno Vama dragoj osobi i Vašoj porodici!

TU SMO DA BUDETE ZADOVOLJNI ! TU SMO ZBOG VAS !

Nega se razlikuje u zavisnosti od potreba svakog pojedinca, i može da podrazumeva: održavanje lične higijene u potpunosti, hranjenje, oblačenje, pomoć pri kupanju ili prilikom kretanja, previjanje, prevencija dekubitusa, kontrola pri uzimanju propisanih lekova, praćenje krvnog pritiska, šećera u krvi… Dok, obavljanje kućnih poslova može da podrazumeva: održavanje higijene kreveta i postelje, peglanje, usisavanje, brisanje prašine i podova, nabavka i priprema hrane, plaćanje računa, pratnja do doktora, odlazak po recepte i propisane lekove..

Tu smo da Vam damo sve neophodne informacije, da Vam pomognemo oko odabira – vodeći računa o kompletnoj dokumentaciji negovateljice ili medicinske sestre, njenom iskustvu, stručnosti i preporukama, kao i Vašim zahtevima. Na kraju, u skladu sa svim Vašim potrebama i zahtevima, kao Klijenta, nas profesionalni tim uz svoje najstrožije kriterijume izvršiće selekciju i poslaće Vam na razgovor nekoliko izvršioca istog profila i stručnosti, da bi Vi, imali pravo izbora i da bi odabrali najkompetentniju osobu, koja će Vam po temperamentu ili nekim drugim parametrima najviše odgovarati.

TU SMO DA BUDETE ZADOVOLJNI! TU SMO ZBOG VAS!

Marinela Savic

General Manager

PISITE NAM

Kontakt

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pisite

Lomina 5 / II sprat
T. C. Zeleni venac

+381 11 3281 228 
+381 63 7723 121

marinela.savic@gmail.com

Formular